CINE SUNTEM

Fundația „Alături de Voi” România (ADV) este o organizație neguvernamentală de tip întreprindere socială de inserție, înființată în februarie 2002 de către Holt International Children’s Service USA, a cărei misiune este incluziunea persoanelor cu dizabilități și din alte grupuri vulnerabile. 

DIRECȚIONEAZĂ IMPOZITUL PE VENIT/PROFIT

ACADEMIA ADV

FACEBOOK

“Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 1.119.132 Euro (5.452.521 lei), oferit de Norvegia prin Granturile Norvegiene în cadrul Programului Dezvoltare locală. Obiectivul general al proiectului este de a oferi un pachet integrat de servicii pentru copii și tineri, în vederea creșterii gradului de participare școlară și socială.”

Acest website a fost realizat cu sprijinul financiar al Granturilor Norvegiene 2014 – 2021. Conținutul acestui website nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a promotorului de proiect - Fundația “Alături de Voi” România.

Copyright © 2021 Fundația “Alături de Voi” România - Toate drepturile rezervate.

SUS